Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ICTCM  S.A. organizeaza licitatie de oferte pentru selectarea unei firme specializate in servicii de evaluare și tratare a riscurilor pentru realizarea unui RAPORT DE EVALUARE ȘI TRATARE A RISCURILOR 

ICTCM Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Construcții de Mașini S.A., societate cu capital majoritar de stat, in insolventa, organizeaza licitatie de oferte pentru selectarea unei firme specializate in servicii de evaluare și tratare a riscurilor pentru realizarea unui RAPORT DE EVALUARE ȘI TRATARE A RISCURILOR în conformitate cu cerințele L333/2003 și HG301/2012 actualizată, privind paza obiectivelor pentru locațiile și obiectul de activitate specifice ICTCM SA, în cadrul procesului standardizat de management al riscului, pentru a se determina măsurile necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.

Ofertantul trebuie sa fie autorizat și să prezinte documente în acest sens. 

Ofertele vor fi trimise pe adresa ictcm@ictcm.ro sau direct la sediul ICTCM S.A., Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București, pana la 27.04.2022, orele 14:00.

Relații suplimentare: tel.: 0722 508 270.