Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Cerere oferta inlocuire conducta apa.

Societatea ICTCM – Institutul de Cercetare și Proiectare Tehnologică pentru Construcții Mașini SA, societate cu capital majoritar de stat, dorește să achiziționeze servicii de reparații/înlocuire a țevii de alimentare cu apă de la Apa Nova, cu toate racordurile, coturile, robineții corespunzători și elementele de legătură, aflată la subsolul clădirii C2 – Atelier Cercetare – Proiectare.

Țeava de alimentare cu apă este din oțel zincat, are un diametru de aproximativ 90 mm și o lungime de aproximativ 50-60 m, având coturi, elemente de legătură, racorduri, robineți etc. Se prezintă în stare avansată de uzură, existând foarte multe locuri în care a fost reparată dar sunt momente în care picură in acele zone la interval de câteva minute.

Pentru elaborarea ofertei tehnice și financiare puteți să ne contactați pentru a vizualiza și identifica starea actuală și elabora cea mai eficientă ofertă. Menționăm că țeava are o vechime destul de mare și a fost dimensionată cu multi ani in urma când institutul avea 1700 persoane, în prezent fiind maxim 250 persoane.   

Firma prestatoare trebuie să fie specializată, autorizată și certificată în astfel de lucrări, de înlocuire a unei instalații interioare de alimentare cu apă de la Apa Nova, din țeavă zincată sau din polietilenă de înaltă densitate.

Termenul limită de depunere a ofertei tehice și financiare și a documentelor minime de calificare este vineri, 05.11.2021, ora 11.00.

Ofertele vor fi trimise pe adresa ictcm@ictcm.ro, sau direct la sediul ICTCM SA, Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București.

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la domnul Valeriu AVRAMESCU, nr. tel. 0722.508.270.