Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Achiziție servicii de reabilitare a hidroizolațiilor teraselor și acoperișurilor a cinci imobile proprietatea ICTCM S.A.

Societatea ICTCM – Institutul de Cercetare și Proiectare Tehnologică pentru Construcții Mașini SA, societate cu capital majoritar de stat, aflată în insolvență, dorește să achiziționeze servicii de reabilitare a hidroizolațiilor teraselor și acoperișurilor a cinci imobile, după cum urmează:

Obiectiv 1: Pavilion Cercetare Proiectare (subsol+parter+5 etaje), în suprafață de 1080 mp (60m x 18m);

  • reabilitare hidroizolație în zona gurilor de scurgere, impermeabilizare guri de scurgere, montare șorțuri de tablă, impermeabilizare aticuri etc.;

Obiectiv 2: Pavilion Administrativ (parter+2 etaje), în suprafață de 432 mp (36m x 12m);

  • reabilitare hidroizolație în zona gurilor de scurgere, impermeabilizare guri de scurgere, montare șorțuri de tablă, impermeabilizare aticuri, impermeabilizare zonă contact între clădiri (ob. 1 cu ob. 2) etc.;

Obiectiv 3: Laborator probe, în suprafață de 972 mp (54m x 18m);

  • reabilitare hidroizolație în zona gurilor de scurgere, impermeabilizare guri de scurgere, montare șorțuri de tablă, impermeabilizare aticuri, etanșare iluminatoare etc.;

Obiectiv 4: Hală parter, în suprafață de 648 mp (36m x 18m);

  • reabilitare hidroizolație acoperiș, impermeabilizare guri de scurgere etc.;

Obiectiv 5: Incintă încercări prototipuri, în suprafață de 176,55 mp.

  • reparare acoperiș din tablă etc.;

Pentru elaborarea ofertei tehnice și financiare trebuie să ne contactați pentru a vizualiza și identifica starea actuală în vederea elaborării celei mai eficiente oferte. Ofertantul trebuie să fie specializat, autorizat și certificat în astfel de lucrări.

Termenul limită de depunere a ofertei tehice și financiare și a documentelor minime de calificare este vineri, 01.07.2022, ora 15.00.

Ofertele tehnice și financiare vor fi trimise pe adresa ictcm@ictcm.ro sau vor fi aduse direct la sediul ICTCM SA, Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București.

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la domnul Valeriu AVRAMESCU, nr. tel. 0722.508.270.