Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunturi

Concurs pentru responsabil control financiar preventiv și control de gestiune

ICTCM – Institutul de Cercetare și Proiectare Tehnologică pentru Construcții Mașini S.A. București, cu sediul în Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, organizează concurs pentru responsabil control financiar preventiv și control de gestiune.

Cerințe cumulative:

  • studii economice superioare;
  • experiență în controlul financiar-preventiv și controlul gestiunii, peste 3 ani;
  • cunoștințe avansate MS Office.

ICTCM SA inchiriaza spatii

Pune la dispozitia solicitantilor spatii pentru desfasurare activitati comerciale, de prestari servicii sau de productie in București, Sos. Oltenitei nr. 103.  Relatii la tel Tel: 07231 514 364

Reluare licitatie cu strigare pentru vanzarea de bunuri (mobilier, utilaje, echipamente, aparatura laborator) proprietatea ICTCM SA

ICTCM – Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructii Masini S.A. Bucuresti anunta reluarea, incepand cu marti 11.08.2020,a licitatiei cu strigare, pentru vanzarea unor bunuri proprietatea ICTCM SA.

Licitatia se organizeaza la sediul societatii din sos. Oltenitei nr. 103 sector 4 Bucuresti, in fiecare zi de marti, la orele 12.00.

(mai mult…)

Anunt reluare activitate licitatie spatii

Incepand cu data de 04.06.2020, ICTCM SA cu sediul in Bucuresti, sector 4, Sos. Oltenitei nr. 103 va relua activitatea de închiriere prin licitatie cu strigare de tip competitiv pentru terenuri si spatii proprietatea societatii.

(mai mult…)