Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Anunturi

ICTCM S.A. reia activitatea de închiriere prin licitatie

Incepand cu data de 27.01.2021, ICTCM SA cu sediul in Bucuresti, sector 4, Sos. Oltenitei nr. 103, va relua activitatea de închiriere prin licitatie cu strigare de tip competitiv pentru terenuri si spatii proprietatea societatii si adjudecare la cel mai mare pret oferit.

Licitatia va avea loc in fiecare zi de joi la orele 12:00.

Depunerea dosarelor se va face pana in preziua licitatiei, orele 14:00.

Informatii suplimentare: pe site-ul ICTCM SA si la telefon 0721.514.364, 0752.392.505, 0744.430.581.

Detalii:

Cerere participare la licitatie

Acte necesare participare la licitatie

Hotararea AGOA nr. 5 din 28.10.2019

Caietul de sarcini

Licitatie de oferte pentru selectarea unei firme specializate in servicii de colectare, reciclare si transport deseuri

ICTCM Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Construcții de Mașini S.A., societate cu capital majoritar de stat, organizeaza licitatie de oferte pentru selectarea unei firme specializate in servicii de colectare, reciclare si transport deseuri de tipul: echipamente electrice si electronice (DEEE-uri), utilaje si echipamente scoase din uz, metale feroase/neferoase, hartie si carton, cabluri, lemn, plastice etc. in conformitate cu managementul deseurilor si legilor in vigoare.

Ofertantul trebuie sa fie autorizat și să prezinte documente în acest sens. 

Ofertele vor fi trimise pe adresa ictcm@ictcm.ro sau direct la sediul ICTCM S.A., Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București, pana la 16.12.2021, orele 16:00.

Relații suplimentare: tel.: 0722 508 270.

Cerere oferta inlocuire conducta apa.

Societatea ICTCM – Institutul de Cercetare și Proiectare Tehnologică pentru Construcții Mașini SA, societate cu capital majoritar de stat, dorește să achiziționeze servicii de reparații/înlocuire a țevii de alimentare cu apă de la Apa Nova, cu toate racordurile, coturile, robineții corespunzători și elementele de legătură, aflată la subsolul clădirii C2 – Atelier Cercetare – Proiectare.

Țeava de alimentare cu apă este din oțel zincat, are un diametru de aproximativ 90 mm și o lungime de aproximativ 50-60 m, având coturi, elemente de legătură, racorduri, robineți etc. Se prezintă în stare avansată de uzură, existând foarte multe locuri în care a fost reparată dar sunt momente în care picură in acele zone la interval de câteva minute.

Pentru elaborarea ofertei tehnice și financiare puteți să ne contactați pentru a vizualiza și identifica starea actuală și elabora cea mai eficientă ofertă. Menționăm că țeava are o vechime destul de mare și a fost dimensionată cu multi ani in urma când institutul avea 1700 persoane, în prezent fiind maxim 250 persoane.   

Firma prestatoare trebuie să fie specializată, autorizată și certificată în astfel de lucrări, de înlocuire a unei instalații interioare de alimentare cu apă de la Apa Nova, din țeavă zincată sau din polietilenă de înaltă densitate.

Termenul limită de depunere a ofertei tehice și financiare și a documentelor minime de calificare este vineri, 05.11.2021, ora 11.00.

Ofertele vor fi trimise pe adresa ictcm@ictcm.ro, sau direct la sediul ICTCM SA, Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, București.

Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la domnul Valeriu AVRAMESCU, nr. tel. 0722.508.270.

Concurs pentru responsabil control financiar preventiv și control de gestiune

ICTCM – Institutul de Cercetare și Proiectare Tehnologică pentru Construcții Mașini S.A. București, cu sediul în Șos. Olteniței nr. 103, sector 4, organizează concurs pentru responsabil control financiar preventiv și control de gestiune.

Cerințe cumulative:

  • studii economice superioare;
  • experiență în controlul financiar-preventiv și controlul gestiunii, peste 3 ani;
  • cunoștințe avansate MS Office.

ICTCM SA inchiriaza spatii

Pune la dispozitia solicitantilor spatii pentru desfasurare activitati comerciale, de prestari servicii sau de productie in București, Sos. Oltenitei nr. 103.  Relatii la tel Tel: 0721 514 364

Reluare licitatie cu strigare pentru vanzarea de bunuri (mobilier, utilaje, echipamente, aparatura laborator) proprietatea ICTCM SA

ICTCM – Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructii Masini S.A. Bucuresti anunta reluarea, incepand cu marti 11.08.2020,a licitatiei cu strigare, pentru vanzarea unor bunuri proprietatea ICTCM SA.

Licitatia se organizeaza la sediul societatii din sos. Oltenitei nr. 103 sector 4 Bucuresti, in fiecare zi de marti, la orele 12.00.

(mai mult…)