Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Licitatii

ICTCM S.A. reia activitatea de închiriere prin licitatie

Incepand cu data de 27.01.2021, ICTCM SA cu sediul in Bucuresti, sector 4, Sos. Oltenitei nr. 103, va relua activitatea de închiriere prin licitatie cu strigare de tip competitiv pentru terenuri si spatii proprietatea societatii si adjudecare la cel mai mare pret oferit.

Licitatia va avea loc in fiecare zi de joi la orele 12:00.

Depunerea dosarelor se va face pana in preziua licitatiei, orele 14:00.

Informatii suplimentare: pe site-ul ICTCM SA si la telefon 0721.514.364, 0752.392.505, 0744.430.581.

Detalii:

Cerere participare la licitatie

Acte necesare participare la licitatie

Hotararea AGOA nr. 5 din 28.10.2019

Caietul de sarcini

Reluare licitatie cu strigare pentru vanzarea de bunuri (mobilier, utilaje, echipamente, aparatura laborator) proprietatea ICTCM SA

ICTCM – Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructii Masini S.A. Bucuresti anunta reluarea, incepand cu marti 11.08.2020,a licitatiei cu strigare, pentru vanzarea unor bunuri proprietatea ICTCM SA.

Licitatia se organizeaza la sediul societatii din sos. Oltenitei nr. 103 sector 4 Bucuresti, in fiecare zi de marti, la orele 12.00.

(mai mult…)

Anunt reluare activitate licitatie spatii

Incepand cu data de 04.06.2020, ICTCM SA cu sediul in Bucuresti, sector 4, Sos. Oltenitei nr. 103 va relua activitatea de închiriere prin licitatie cu strigare de tip competitiv pentru terenuri si spatii proprietatea societatii.

(mai mult…)

Anunt suspendare activitati licitatie si vanzare.

Se suspendă, până pe 15 aprilie 2020, orice activitate legată de închiriere spații și vânzare mobilier, echipamente, utilaje. Totodată se suspendă, pe aceeași perioadă, orice vizită legată de vizionare spații, mobilier, echipamente, utilaje.

Vanzare prin licitatie de materiale si diverse repere

ICTCM – Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructii de Masini SA Bucuresti organizeaza:

LICITATIE cu strigare, pentru vanzarea unor bunuri propietatea ICTCM SA, constand in materiale (laminate – oteluri si neferoase), elemente de asamblare, piese auto, etc. conform listei anexate. Vanzarea se face en-gros.

(mai mult…)

Licitatie pentru firma de Resurse Umane

LICITATIE DE OFERTE PRIVIND SELECTAREA FIRMEI SPECIALIZATE IN RECRUTAREA RESURSELOR UMANE

In conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata cu modificari si completari prin Legea 111/2016, ICTCM S.A. organizeaza licitatie de oferte pentru selectarea unei firme specializate in recrutarea resurselor umane, respectiv recrutarea persoanei pentru ocuparea functiei de DIRECTOR GENERAL al ICTCM SA.

(mai mult…)